Madlavning Saucen skiller

Hvis saucen skiller, så kom et par isterninger eller en halv dl meget koldt vand i saucen. Pisk herefter grundigt. Bearnaisesovs skiller eksempelvis ved for høj varme, og her virker tippet med koldt vand rigtig godt. Man kan også blende saucen med en stavblender. Det får den også til at samle sig.



Tags: 
sauce, skiller, kold vand, stavblender

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

PHP code

  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.