Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /var/www/husmorraad.dk/public_html/husmor1/includes/menu.inc).

Bagning Rester til bagning

1. Lidt for gamle mælkeprodukter er perfekte til bagning (mælk, yoghurt, hytteost, kærnemælk, cremefraiche, fløde og ost).
2. Grødrester kan ligeledes bruges til bagning.
3. Sovserester kan også anvendes i begrænsede mængder. Tilsæt op til 1 dl sovs til et dejen til et brød. Vær opmærksom på, at saucen kan være salt, og der derfor evt. skal spares på yderligere tilsætning af salt til dejen.
4. Frugt kan også tilsættes dejen. Revne æbler gør f.eks. brødet saftigere.
5. Kogte kartofler kan tilsættes i moset form.
6. Grøntsager kan tilsættes både rå og kogte.



Tags: 
rester, mælkeprodukter, mælk, yoghurt, hytteost, kærnemælk, cremefraiche, fløde, ost, grødrester

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

PHP code

  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.