Madlavning Kartoffel som saltmagnet

Hvis din mad, gryderet, sauce eller lignende er blevet for salt, så kan du lægge en skrællet kartoffel ned i gryden og lade den koge med. Kartoflen vil suge saltet til sig. Husk at tage kartoflen op inden servering. Du kan også tilsætte en spsk. stærk kaffe og evt. afslutte med en smule fløde for at jævne smagen.



Tags: 
salt, gryderet, for meget salt i maden, kartoffel

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Website og e-mailadresser bliver automatisk omdannet til links.
  • Der indsættes automatisk linieskift i linier og afsnit

PHP code

  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.